Static Maps and Terrain

Topics related to the server software (not campaign)

Moderators: Torren, Moderators

Post Reply
TigerShark
Mekwars Server Operator
Posts: 714
Joined: Wed Feb 24, 2010 8:28 am

Static Maps and Terrain

Post by TigerShark »

Does anyone recall whether the Static Maps could be used in conjunction with generated maps? At current, it seems like the program demands one or the other.

Sentinel
Posts: 32
Joined: Sat Oct 25, 2014 4:47 am

Re: Static Maps and Terrain

Post by Sentinel »

And I would to know how to link to planet a bre-built map instead of pattern for map generator?

Spork
Mekwars Developer
Posts: 3901
Joined: Wed Feb 13, 2008 10:23 pm

Re: Static Maps and Terrain

Post by Spork »

I have never actually set up static maps. They are an advanced terrain, if I am not mistaken.
Never had much, grew up with nothing
But the music, well it was something
Been down and out, I've been on top of the world,
World that keeps on spinning on a turntable.

TigerShark
Mekwars Server Operator
Posts: 714
Joined: Wed Feb 24, 2010 8:28 am

Re: Static Maps and Terrain

Post by TigerShark »

Spork wrote:I have never actually set up static maps. They are an advanced terrain, if I am not mistaken.
They are, but they were set up as one or the other. i.e.: 100% are static or generated, but not both. Can't have "Capitol 50% (static) and Plains 50% (generated)".

Post Reply