It is currently Mon Dec 11, 2017 11:37 pm




 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Make the climb mode idiot proof
PostPosted: Thu Oct 14, 2010 2:20 pm 

Joined: Sat Sep 18, 2010 10:27 am
Posts: 15
The climb mode is working well, but it's a problem for me that i often forget i enabled it some rounds ago and then i walk into a building and....suddenly i climbed it.
This hardly ever ends well for me.

Can we have the climb mode reset after every round or a icon of some kind showing the climb mode state (enable/disable), please?


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Climb mode
PostPosted: Fri Sep 16, 2011 3:28 am 

Joined: Sat Apr 05, 2008 8:03 pm
Posts: 123
Location: Pearland, Tx
This is an old suggestion but a good one.....I can not say how many games I have lost due to the fact I crossed a bridge at one point in the game. Only to have that mode still on later in the game when I try to enter a building and instead climb it.

Can we have the CLIMB marker stay on the Mek until it is clicked off so you can tell if your still in climb mode ??


AP514


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 16, 2011 2:35 pm 
User avatar

Joined: Sat Jul 16, 2011 6:12 pm
Posts: 11
My problem is when I want to move into a building, and click move to expect a pop-up telling me of the pilot skill roll I need to make to move into a building, but after no prompt, my mek moves on top of the building without any warning.

If the programming for an icon saying that "climb mode is still on" is too difficult, I would suggest a pop-up asking (or warning) you if you want to climb.

Just my 2 cents.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Climb
PostPosted: Fri Sep 16, 2011 3:17 pm 

Joined: Sat Apr 05, 2008 8:03 pm
Posts: 123
Location: Pearland, Tx
Well, why not just have the "CLIMB" Icon/promt stay on the Mek until you turn/click it off...like "PRONE" shows on a downed mek. The Climb already shows as you cross a bridge using that mode. So, why not have it stay on mek showing your in climb mode.


AP514


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Sep 17, 2011 5:17 am 

Joined: Sat Mar 19, 2011 9:13 pm
Posts: 28
All requests for changes happens on the SourceForge site. this is the wrong place to Request For Enhancement of megamek.

try the RFE > megamek option next time your in mekwars.


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: